Το 1965 o Kώστας Κωστόπουλος (1933 – 1967) ανοίγει ένα μικρό τυπογραφείο στην οδό Αριστοτέλους 18 στο κέντρο της Αθήνας. Σταδιακά στο δυναμικό εντάσσεται και ο αδερφός του Γιώργος Κωστόπουλος μέχρι και το 1971 όπου και αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης.

Το 1984 η επιχείρηση μετονομάζεται σε “Γ. Κωστόπουλος Γραφικές Τέχνες” ενώ το 2002, μεταφέρεται και λειτουργεί σε νέες εγκαταστάσεις ενσωματώνοντας παράλληλα τη σημερινή γενιά ιδιοκτητών.

Με πάνω από 50 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας, η επιχείρηση εξακολουθεί να εξελίσσεται, αναπτύσσοντας ποιοτικά τις δυνατότητές της βάσει επενδύσεων, τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Στις εγκαταστάσεις της “Γ. Κωστόπουλος Γραφικές Τέχνες”, πραγματοποιείται ένα ευρύ φάσμα εργασιών το οποίο περιλαμβάνει το τμήμα σχεδιασμού και προεκτύπωσης, την εκτύπωση offset φύλλου, τον χρωματικό έλεγχο,  την βιβλιοδεσία, όπως επίσης την μελέτη και κατασκευή συσκευασίας.

Αποσκοπώντας στη συνεχή διασφάλιση ποιότητας υψηλού επιπέδου οι υπηρεσίες της “Γ. Κωστόπουλος Γραφικές Τέχνες” είναι πιστοποιημένες με ISO 9001:2015.

Divi WordPress Theme